Hoe werkt Google Chromecast?

Beschik je over een Chromecast van Google? Dan kun je je favoriete films, series en sprekers ook direct op je televisie afspelen. (bekijk op de website)
Let op: New Faith Network werk alleen met de laatste twee versies van Google Chrome Cast.

1. Let op dat je televisie aan staat en via de afstandsbediening op het HDMI-kanaal is afgestemd dat overeenkomt met de HDMI-poort waar je Chromecast in hebt gestopt.
  2. Open de video op jouw device.
  3. In de video player zie je het cast icoontje staan   druk op dit icoontje en selecteer jouw Google Chromecast.
  4. Zodra je een film, serie of spreker start begint deze direct met afspelen op je televisie.