Op welke apparaten kan ik New Faith Network kijken?

De video's van New Faith Network zijn te bekijken via het internet. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende apparaten (devices): computer, laptop, smartphone en tablet. New Faith Network is ook naar de tv te streamen met behulp van Apple Airplay  en Google Chromecast  of door je laptop aan te sluiten op de tv via een HDMI kabel. Klik hier voor de uitleg video.

Helaas is het niet mogelijk om New Faith Network naar de tv te streamen met behulp van Chromecast 1, consoles (Playstation, Xbox enzovoorts), de internetbrowser van een smart tv en (Android) TV-boxen.