Ik wil iets wijzigen in mijn abonnement

Opzeggen:
Wil je opzeggen of je account stoppen? Ga naar je profielinstellingen pagina. Klik op ‘wijzig’ bij ‘NFN+ abonnement’. Je kunt dan stoppen. Lees meer uitleg

Gegevens wijzigen:
Je gegevens kun je wijzigen op de pagina met je profielinstellingen. Klik op je account, en dan op instellingen. Rechts bovenin kun je nu klikken op profielinstellingen. Lees meer uitleg

Wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord wijzigen bij je profielinstellingen. Je profielinstellingen vind je rechts bovenin. Ben je jouw wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuwe aan door in het inlogscherm te klikken op het linkje ‘wachtwoord vergeten’. Lees meer uitleg