Hoe kan ik New Faith Network op de TV kijken?

Je kan dit ook online bekijken. Klik hier.

Google Chromecast:

Beschik je over een Chromecast van Google? Dan kun je je favoriete films, series en sprekers ook direct op je televisie afspelen.

1. Let op dat je televisie aan staat en via de afstandsbediening op het HDMI-kanaal is afgestemd dat overeenkomt met de HDMI-poort waar je Chromecast in hebt gestopt.
  2. Open de video op jouw device.
  3. In de video player zie je het cast icoontje staan   druk op dit icoontje en selecteer jouw Google Chromecast.
  4. Zodra je een film, serie of spreker start begint deze direct met afspelen op je televisie.

Apple Airplay

Om gebruik te maken van Apple Airplay heb je een Apple apparaat nodig. Als je jouw Apple apparaat hiermee verbindt, kun je gebruik maken van de Apple Airplay service.

HDMI kabel

Heb je geen streaming apparaat, maar wel een HDMI-aansluiting op je tv en op je laptop/pc? Dan is het ook mogelijk om je laptop/pc via een HDMI-kabel rechtstreeks aan te sluiten op je tv.