Hoe stop ik mijn abonnement?

LET OP: Je kan niet via de app een abonnement stopzetten.

Om je abonnement stop te zetten dien je de volgende stappen te volgen:

Tablet/smartphone 📲

Stap 1: Je logt in op je account door linksboven (dit kan per apparaat verschillen) op de drie streepjes te klikken, mocht je aangemeld zijn dan kun je door naar stap twee.

Stap 2: Je klikt linksboven op 'Profiel', daarna zie je aan de rechterkant je 'Abonnement' gegevens.

Stap 3: Scrollen naar beneden. Op je account pagina klik je rechts op 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik nu op 'Abonnement opzeggen'.

Stap 5: Klik op 'Ja ik weet het zeker'.

Stap 6: Je bent nu succesvol afgemeld op New Faith Network.

PC 💻

Stap 1: Je logt in op je account door rechtsboven op aanmelden te klikken, mocht je aangemeld zijn dan kun je door naar stap twee.

Stap 2: Je klikt rechtsboven op 'Profiel', daarna zie je aan de rechterkant je 'Abonnement' gegevens.

Stap 3: Op je account pagina klik je rechts van New Faith Network op 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik nu op 'Abonnement opzeggen'.

Stap 5: Klik op 'Ja ik weet het zeker'.

Stap 6: Je bent nu succesvol afgemeld op New Faith Network.