Wat is New Faith Network?

New Faith Network (NFN) is een uniek interactief online platform dat een brug slaat tussen het geloof en ons dagelijkse leven. Het platform heeft een breed, kwalitatief en actueel aanbod van inspirerende verhalen, sprekers, films, thema-video’s en series. Uit Nederland, en uit de rest van de wereld. Geheel reclamevrij. New Faith Network is 24 uur per dag beschikbaar op je computer, laptop, smartphone en tablet. Maar ook via Apple Airplay en Google Chromecast op je tv.